Tips

Tips
22 Jul 2006 11:32 am

Ok apa?

Kadang-kadang website adsense yang sukses tak perlu interface yang cantik. Habih huduh pun boleh jadi. Yang penting skang content. Content korang perlu unik dan orang lain tak jumpa kat mana-mana. Bila content tu unik dan padat dengan keyword yang penting, search engine akan suka. Korang punya SERP pun sure naik.
Bayangkan seorang kutu nak cari sesuatu. Pastu dia jumpa website korang. Pastu website tu huduh gile. Dia musti nak blah sebab jelek ngan website tu. Blah kat mana?
Itu jam korang pastikan adsense korang stand out gila-gila punya (kaler kasi kontras ngan site). Mesti kutu tu blah dengan meng-klik adsense korang.
Kalau aku, kadang-kadang bila nak buat page baru aku malas jugak nak design-design ni. Banyak lagi kerja aku boleh buat. Takkan nak habih sejam buat page baru je? Itulah.. website tu tak seharusnya cantik.
Huduh pun ok apa?

One Response to “Ok apa?”

  1. on 07 May 2007 at 9:29 pm 1.xoxo

    said …

    hi.. gud site dude! im gonna luv it!

    juz hav 1 quest… pe ek niche yang top gler skang? plg koman pon, dapat la click ari2… hehe. do u mind checkout my blogs? i bru jek start last month!

    http://100tophomebiz.blogspot.com

    http://tea-timetreats.blogspot.com

    huduh ya amat… need ur guide! tq!

    with luv,
    xoxo

Trackback This Post | Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply