Monthly ArchiveAugust 2006



Beginner 25 Aug 2006 05:23 am

Adsense Bahasa Melayu : It’s Happening

 

Adsense Bahasa Melayu

Check out this Adword ad for for search results on term “buat duit”. Adsense Bahasa Melayu is really happening! Next week i’ll try to target this (similar) ad on a page with Bahasa Melayu. Stay tuned. If it works, then we all gonna make a siht-load of moneh.. Hahaha!! 

None: Though most of the Bahasa Melayu ad sells E-book, MLM’s and other siht. I hate e-book. I hate wasting time reading them, let alone buying them. Because most of the stuff they wrote on these e-book is the same knowledge and information you can gain if you Googled (searched) hard enough. Stop wasting your money.
(if you really want to get rich overnight, go buy Sports-Toto)

Beginner 11 Aug 2006 12:31 am

Language Issues

From Mohdismail.com

hep!en.kmx..saya lihat blog awak ini berbahasa melayu..bagaimana anda mampu meng’implement’kan adsense di sisi blog ini..sudi lah kiranya ajarin gue..tq

I’m able to implement adsense on this page because Bahasa melayu is not the primary language for this page. You can see I alternate between Bahasa Melayu and english content so that english become the primary language. The content in english is enough for adsense to display proper ad.

Further reading : What languages does AdSense support?

Beginner 07 Aug 2006 03:27 am

Update! AdSense on Google Page Creator

edithtml.jpg
Now it’s much easier. Google Page Creator has added the ‘edit HTML’ link on the edit page. You can directly paste Adsense code you’ve generated from your Adsense account.
Instructions from Inside Adsense

Beginner 04 Aug 2006 01:34 am

Adsense Bahasa Malaysia?

Soalan dari Ainuddin
Betul ke laman web BM boleh buat duit dari Adsense? Banyak seminar kata begitu.
Belum lagi.
2-3 hari lepas aku pun berlari jugak pegi kedai beli majalah Al-Islam sebab dia ada cakap hal ni. Bila aku nengok2 balik, rupanya diaorang baru cari reseller kat Malaysia ni. Lepas tu nanti kita akan dapat nengok lebih banyak iklan dari Malaysia. Tak semestinya bila dia dah ada reseller kat Malaysia diaorang akan terus implement adsense untuk BM. Mungkin ambik masa ataupun mungkin tak jadi terus. Pepehal aku rasa diaorang nak try dulu market Malaysia ni.
Sekarang ni memang ada iklan Adsense yang target untuk user dari Malaysia (Cth: Dell, hotel etc) tapi untuk content dalam english. Adsense untuk BM ni aku rasa memang berpotensi untuk ada di masa akan datang. Google sendiri pun dah slow-slow aim kat kita. Contohnya skang dah ada Zeitgeist untuk Malaysia.
Tak mustahil la satu hari nanti akan Adsense akan bisa target content dalam Bahasa Malaysia.
Itu jam we all gonna make siht-load of moneh!! Ha ha ha..
p/s: Seminar mana yang ko pegi ni?